vineri, 29 martie, 2024

Mihai Morar a fost naș la un botez, deși se află în autoizolare! Una dintre gemenele sale a fost diagnosticată cu COVID-19

Distribuie:

Publicat:

Prezentatorul a postat pe rețelele de socializare modalitate prin care a putut să creștineze un bebeluș, chiar din confortul casei sale.

Mihai Morar a anunțat în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare că una dintre gemenele sale a fost testată pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2. Acesta și-a liniștit fanii, spunând că toată lumea se simte bine, inclusiv copila. Momentan, nimeni din casă nu mai prezintă simptome, iar el, deși este vaccinate cu toate cele trei doze anti-COVID, și conform legii are dreptul de a ieși din casă

chiar dacă a fost contact direct cu un pozitiv, vedeta a ales să se autoizoleze.

Prezentatorul spune că nu vrea să fie purtător al coronavirusului și să îmbolnăvească și pe altcineva, așa că nici nu a mai mers la botezul la care trebuia să fie naș, cel puțin nu fizic. Pentru pentru că și-a dorit enorm să-l creștineze pe cel mic, Mihai Morar a găsit soluția. El și soția lui s-au îmbrăcat ca de gală și au botezat bebelușul online.

Prezentatorul s-a „lăudat” cu isprava sa și pe rețelele de socializare. 

„SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE. ???? Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM.

Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris. ???? Mulțumim pentru “conexiune”, @olga_popa_oficial și @claudiuilioiu.

Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40. ????????, a scris Mihai Morar pe Instagram. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img