miercuri, 24 aprilie, 2024

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele alături de Costi Ioniță. Ce a spus despre colaborare

Distribuie:

Publicat:

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele, dar nu oricum, ci alături de Costi Ioniță, fostul lui coleg de trupă. Ce a mărturisit artistul despre colaborarea pe care și-o dorește cu îndrăgitul cântăreț, dar și cum a ajuns la această decizie.

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră, vrea să cânte manele alături de Costi Ioniță, fostul lui coleg de trupă. Ce a mărturisit despre colaborare.

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele

Artistul vrea să colaboreze alături de Costi Ioniță, iar fostul lui coleg din trupa Valahia bineînțeles că nu l-a refuzat. Cu toate astea, cei doi nu au lansat nicio piesă momentan. Mihai Trăistariu susține că nu a mai ținut legătura cu îndrăgitul artist, dar va avea grijă să vorbească cu el despre ceea ce au discutat în urmă cu ceva timp.

Cântărețul este de părere că îi va fi mai ușor să se lanseze pe „piață” dacă face un duet, dar mai ales alături de Costi Ioniță, care se bucură de mult succes când vine vorba de muzică.

„Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…) Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem!. I-am zis: Bun, dă-i bătaie!. Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că a trebuit să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet”. a spus Mihai Trăistariu, pentru ego.ro

De cine este inspirat artistul

Mihai Trăistariu o apreciază mult pe Theo Rose datorită talentului pe care îl are. Cu toate astea, artistul recunoaște că unele persoane din jurul lui îl sfătuiesc să nu se apuce de cântat manele, dar el are grijă să o dea exemplu pe celebra cântăreață, care are fani peste tot în țară.

„Theo Rose are o voce splendidă și cântă spre manele. Și nu o deranjează. Adică nu mai contează ce mai cânți, prind manelele în continuare. Eu credeam, sincer, în urmă cu 10 ani, că au dispărut. Acum au reapărut, copiii le ascultă la școală, în pauze. Nu vor dispărea. Au un ritm dansant și rămân în vogă”, a adăugat artistul.

Artistul este de părere că manelele nu vor dispărea niciodată, pentru că au un ritm dansant, iar multe persoane le ascultă, inclusiv copiii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img