miercuri, 1 mai, 2024

Mihai Tudose, marturii TERIBILE, de pe patul de spital: ‘Am trecut pe langa moarte! Daca mi se intampla in alta parte, acum nu mai vorbeam’

Distribuie:

Publicat:

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat, de urgență, marți, la spital, după ce a suferit un infarct. Medicii l-au operat de urgență și i-au montat două stenturi. Tudose a acordat, miercuri, un interviu telefonic lui Victor Ciutacu, în care a relatat prin ce a trecut.

”Deocamdată, mă simt bine, sper să fiu Am trecut pe lângă moarte, cumva. Am avut și noroc, dar și o echipă de medici extraordinari. Sâmbătă sau duminică sunt gata (n.r. se externează). Domnule, cred ca e reclama falsa. Nu am vazut nici tunel, nici flori, nici lumini. Nu erau, dar… Nu m-au năpădit nici imagini din copilărie, nimic din toate astea, pur si simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit in sunete de salvare. Era cât pe ce să mă duc la cele mai tăcute. Pur și simplu s-a stins lumina. În salvare m-am trezit. În timpul operației eram conștient. Am avut noroc că a fost Bănicioiu. Domnule, s-a prins imediat ca e ceva in neregula. Stiti, ca tot profanul…ma doare un pic aici, ce-o fi? Nu, el s-a uitat si, dupa primele simptome mi-a zis ”Bai Mihai, cred ca ai ceva la inima”. Eu am zis ”Hai, ma, lasa… Iau cu apă” … Bai, e grav. A vazut ca incepusem sa transpir abundent si a zis ca e grav. A chemat salvarea imediat, inainte sa… A venit imediat, cu medic, cu tot ce trebuie. Deci practic echipajul de pe salvare mi-au salvat viata in prima faza si apoi medicii, in sala de operatie, au facut minuni. Interventia a fost rapida si nu au ramas sechele. Daca dura mai mult de la momentul producerii infarctului pana la operatie, ma puteam alege cu leziuni permanente, ireversibile.

Am avut noroc, dacă se întâmpla săptămâna trecută, când eram prin Valea Jiului, nu mai vorbeam acum. Fumatul și cafeaua o să devină un lux, de Paște și de Crăciun.

O să am un program mai ordonat, un pic, cu mai multă odihnă, o săptămână-două. A fost un moment la limită. Sunt viu și mișc.”, a spus Mihai Tudose, la România TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img