vineri, 19 aprilie, 2024

Mihai Tudose, premierul desemnat, discutii la Vila Lac 1 cu liderii PSD despre componenta noului Guvern

Distribuie:

Publicat:

Dragnea i-a convocat marti pe premierul desemnat Mihai Tudose si noii ministri la Vila Lac 1, la ora 13.00, pentru o discutie exploratorie privind structura Guvernului, in conditiile in care unele ministere se vor comasa, iar altele vor fi unificate. La ora transmiterii acestei stiri, Liviu Dragnea si Mihai Tudose se afla la Vila Lac 1 impreuna cu liderii de organizatii judetene ale PSD, aceasta fiind practic o sedinta informala a CExN, inainte de cea oficiala de miercuri, unde se va vota lista cu ministri. Tudose a fost anterior la cabinetul liderului PSD, de la Camera Deputatilor, unde au discutat, potrivit unor surse politice, despre noul Executiv si despre pasii procedurali de urmat in ceea ce priveste investirea.

UPDATE 13.30 Dragnea, inainte de discutia privind numele ministrilor: Nu sunt tensiuni in organizatii. Dimpotriva

Liviu Dragnea a declarat, la intrarea la discutiile cu liderii PSD din tara, dar si cu premierul desemnat Mihai Tudose, ca nu exista nicio tensiune in organizatiile social-democratilor din tara. Cat priveste structura Guvernului, aceasta nu este exculs sa fie modificata.

”Am avut o discutie de dimineata cu domnul Tariceanu si Mihai Tudose. Maine continuam discutiile si cu ceilalti colegi. Maine cand intram in CExN, la 12.30, sa avem o varianta finala si sa o aprobam politic”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus ca nu crede ca va fi modificata structura Guvernului, dar acest lucru va fi stabilit clar in cadrul discutiilor. Intrebat daca Tudorel Toader nu mai este dorit in Cabinetul Tudose, Dragnea a raspuns: ”cred ca sunt surse proaste”.

Discutiile vor avea loc cu toti liderii din tara, a mai confirmat acesta, negand ca ar exista tensiuni in organizatii.

”Nu, dimpotriva (n.r.: legat de tensiunile din organizatii). Discutam impreuna si cu fiecare in parte. Va fi o discutie foarte serioasa”, a mai spus liderul PSD.

La ora transmiterii acestei stiri, Liviu Dragnea si premierul desemnat Mihai se afla la Vila Lac 1 impreuna cu liderii de organizatii judetene ale PSD, aceasta fiind practic o sedinta informala a CExN, inainte de sedinta oficiala de miercuri, unde se va vota lista cu ministri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img