marți, 23 aprilie, 2024

Mihai Tudose spulberat de Sorin Ovidiu Vintu: ” Condusi de un pampalau plin de ifose”

Distribuie:

Publicat:

Confruntat cu o zi de foc in care PSD decide soarta Guvernului, Mihai Tudose se trezeste ca primeste noi critici, in scandalul iscat de declaratiile sale vizavi de Casa Regala si Palatul Elisabeta. Aflat dupa gratii, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu face o analiza transanta pe Facebook, in care il desfiinteaza pe prim-ministrul Tudose pentru afirmatiile sale. "In semn de pretuire si respect pentru cei care au facut posibila existenta unui stat in care ghiolbanul din Braila a ajuns premier, urmasii lor sunt dati afara din Palatul Elisabeta", scrie Vantu.

"1877. Razboiul de Independenta – Regele Romaniei, Carol I, scoate Romania de sub jugul de sute de ani al Imperiului Otoman.

1918. Marea Unire – Regele Ferdinand si Regina Maria readuc teritoriile romanesti, reintregind tara si facand astfel Romania Mare. Incepand cu anul 2000, Regele Mihai I, avand peste 80 de ani, bate pe la portile tuturor monarhiilor europene, pledand cauza aderarii Romaniei la structurile euroatlantice.

Scenariu APOCALIPTIC pentru Mihai Tudose! Mai multi ministri s-ar putea sa demisioneze in bloc

2018. In semn de pretuire si respect pentru cei care au facut posibila existenta unui stat in care ghiolbanul din Braila a ajuns premier, urmasii lor sunt dati afara din Palatul Elisabeta.

Ca si cum magaria asta n-ar fi fost de ajuns, agramatul mai face doua declaratii pe masura intelectului din dotare: prima, in care, cu un aer care se voia inteligent si plin de importanta, explica natiei cum Casa Regala a primit o gramada de mari proprietati, ignorand faptul ca acele proprietati erau de drept ale Casei Regale, fiind confiscate in mod abuziv de catre comunisti, omitand in mod deliberat sa spuna ca nu i s-a cerut dreptul de proprietate asupra Palatului Elisabeta ci doar o amanare la plata chiriei. Si toate astea cu aerul ca toate acele proprietati i s-ar fi dat de pomana Regelui Mihai din preaplinul milostiveniei agramatului care confunda grobianismul cu fermitatea si Casa Regala cu derbedeii din mahalaua care l-a educat.
A doua declaratie, prin ambiguitatea ei, a dat munitie la greu “prietenilor” nostri unguri. Evident ca agramatul a vrut sa se refere la functionarii care vor permite arborarea steagului secuiesc, dar educatul mahalalelor a comis o fraza care poate fi citita in trei moduri:
1. spanzura functionarii
2. spanzura secuii
3. ii spanzura pe toti

Ce ghinion urias, bai generatie, ca in anul 2018 nu numai ca n-am reusit sa aducem inapoi acasa Moldova si Bucovina de Nord, ci, condusi de un pampalau plin de ifose si fara nimic in cap, de un troglodit fara caracter si la fel de plin de ifose si de un taranus incult si las, riscam sa pierdem si Transilvania.", scrie Sorin Ovidiu Vantu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img