News Flash:

Mii de tigari de contrabanda gasite la Vama Albita

30 Aprilie 2015
3452 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita impreuna cu inspectori vamali au descoperit 2.800 tigarete de provenienta R. Moldova pe care doi barbati le-au ascuns in bagaje cu intentia de a le introduce ilegal in Romania.

In seara zilei de miercuri,29 aprilie, in jurul orei 21.30, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, in calitate de pasager intr-un autocar, M.P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 41 de ani.

Cateva ore mai tarziu, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru intrarea in tara, cetateanul roman T.C.I., in varsta de 33 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in Romania.

„In baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unor controale amanuntite asupra mijloacelor de transport si persoanelor, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in bagajele personale ale lui M.P. si ale lui T.C.I., cantitatea totala de 2.800 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura conficarii tigaretelor in valoare totala de 625 lei si sanctionarea contraventionala cu amenda in valoare de 5.000 lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.092472 (s)