marți, 19 martie, 2024

Militarul injunghiat pe o strada din Husi, norocos nevoie mare . Acesta este atacatorul – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de vineri, 8 octombrie, pe scarile de la intrarea intr-un barulet de cartier, un tanar in varsta de 19 ani, aflat puternic sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit in zona gatului spre piept cu un cutit, un militar care se afla in timpul liber . Dupa ce a fost injunghiat, barbatul a plecat spre locuinta sa printre blocuri . Pana sa ajunga la sotie, a lasat dara de sange, inclusiv in fata blocului si pe balustrada de pe scara blocului . Sotia sa a fost cea care a apelat numarul unic de urgenta 112, iar imediat la fata locului a sosit un echipaj care a transportat barbatul la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” . Mai apoi acesta a fost dirijat la o unitate medicala din judetul Iasi pentru investigatii amanuntite.

Intre timp, jandarmii vasluieni, au observat 2 persoane in zona statiei de la Cina, iar cand au oprit si i-au legitimat, au observat ca unul dintre acestia, era murdar de sange. Moment in care i-au si luat pentru declaratii .

In aceeasi seara, la fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale. Aceasta a fost condusa chiar de Manuel Nacu – inspectorul sef din cadrul IPJ Vaslui . Politistii au avut munca grea cu cei doi barbati suspecti, deoarece acestia se aflau in stare de ebrietate avansata . Intr-un final, tarziu in noapte, pus in fata dovezilor, tanarul de 19 ani a indicat si unde a aruncat cutitul si a recunoscut faptul ca el este cel care l-a injunghiat pe militar .

Militarul husean in varsta de 43 de ani, se pare ca a avut un noroc iesit din comun. Un edem format in urma lovituri, ar fi oprit sangerarea care ii putea curma viata .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img