marți, 23 aprilie, 2024

Minihandbalul vasluian, intr-un festival cu zambetul pe buze

Distribuie:

Publicat:

Cele mai mici dintre sportivele ce reprezinta Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au participat saptamana trecuta la Festivalul National de Minihandbal, la Ramnicu Valcea.

O competitie cu 16 echipe echipe din intreaga tara, o competitie desfasurata cu zambetul pe buze, asa cum e normal sa fie. O competitie in care toate sportivele au fost privite cu aceeasi admiratie si au fost tratate in mod egal. Nu s-a tinut cont de scoruri, nu s-au facut ierarhii, a fost o atmosfera destinsa, din care toata lumea a avut de castigat. Departe de incrancenarea de odinioara, de goana dupa rezultate cu orice pret, manifestarea sportiva si-a meritat din plin statutul de Festival National de Minihandbal. Toate sportivele au primit tricouri, medalii si diplome, ca o incurajare a viitorului handbalului feminin romanesc.

Pentru al doilea an consecutiv, minihandbalul vasluian a avut o reprezentanta la festival, micutele sportive ale profesorului Sorin Onofrei ajungand intre cele mai bune echipe ale Romaniei. Vasluiencele au disputat sapte meciuri la turneul de la Ramnicu Valcea, in care nu s-a tinut cont de scor.

„A fost un turneu foarte reusit, foarte benefic. Organizarea a fost extraordinara, conditiile de  cazare si de masa au fost foarte bune. La acest nivel, FRH plateste cazarea si masa, iar echipele participante platesc doar transportul. Pentru mine este al doilea an de pregatire al acestor fetite si am ajuns la turneul final de minihandbal. Sunt un antrenor fericit, un profesor fericit, un om fericit. Am vazut la fete o daruire exemplara in teren, dorinta de a fi cele mai bune. Le invat sa fie invingatoare, dar si sa stie cum sa accepte infrangerile, inerente in acest sport”, ne-a spus Sorin Onofrei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img