miercuri, 24 aprilie, 2024

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile cipriote au revizuit condițiile de intrare în Republica Cipru, în contextul pandemiei. Astfel, începând de luni, toate persoanele care au un certificat de vaccinare împotriva COVID-19, eliberat d

Distribuie:

Publicat:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Europa FM  despre intenția premierului  Florin Cîțu, de a scoate tot aparatul guvernamental în stradă, pentru a sta de vorbă cu cei care vor să se vaccineze. CTP îi transmite primului ministru că acest demers ar fi necesar în zonele rurale, acolo unde încă mai sunt probleme în ceea ce privește campania de vaccinare:

„Problema principală o reprezintă zona rurală, în zona urbană oamenii vor să se plimbe, vor să meargă în străinătate în concediu și atunci au nevoie de vaccin. În zona rurală, oamenii sunt mult mai statici, nu pleacă în Grecia sau, dacă pleacă, pleacă în Vest ca să muncească, dar și acolo vaccinul îi poate ajuta. Acolo aș vedea concentrarea în clipa de față a Guvernului, pe zona rurală. Ar trebui să se ducă la noroi, la sat, să stea de vorbă cu oamenii de la sate, acolo e nevoie în clipa de față.”

Totodată, Cristian Tudor Popescu le-a explicat ascultătorilor Europa FM și de ce este necesară atingerea țintei de 70% din populație imunizată împotriva SARS-CoV-2:

Continuarea pe bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img