News Flash:

Ministerul Sportului din Rusia recomanda reluarea tuturor competitiilor nationale si regionale, dupa o pauza de aproape 4 luni

10 Iulie 2020
199 Vizualizari | 0 Comentarii
media 159351815782595700

Ministerul Sportului din Rusia a recomandat joi organizaţiilor sportive reluarea tuturor competiţiilor naţionale şi regionale după întreruperea de aproape patru luni datorată pandemiei de coronavirus, scrie EFE.

Ministrul Sportului, Oleg Matîţin, a semnat un ordin publicat pe pagina instituţiei pe care o conduce, prin care sunt anulate instrucţiunile de la mijlocul lui martie, prin care au fost suspendate sau amânate toate evenimentele sportive, conform agerpres.ro.

Toţi sportivii care participă la competiţiile naţionale şi regionale trebuie să fie testaţi pentru coronavirus cu cel puţin 72 de ore înainte de a sosi la locul de desfăşurare a competiţiei şi pot concura doar dacă rezultatul este negativ, a explicat ministerul.

În general, competiţiile trebuie să fie organizate respectând recomandările autorităţilor sanitare, Rospotrebnadzor, şi să fie bazate pe deciziile autorităţilor regionale, ţinând cont de situaţia epidemică şi de răspândirea noului coronavirus în respectivele teritorii.

Practic, aceleaşi criterii se vor aplica în cazul evenimentelor sportive internaţionale care vor avea loc în ţară.

Rusia, pe locul patru în lume în ce priveşte numărul persoanelor infectate de coronavirus, înregistra joi 707.301 de cazuri de COVID-19 şi 10.843 decese.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1033 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024295 (s)