vineri, 19 aprilie, 2024

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, face noi declaratii savuroase, in vizita sa la Iasi: “Mergeti si dumneavoastra in Vama” si “Lana este o podoaba” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ministrul AgriculturiiPetre Daea a venit la Iasi pentru a vizita noul laborator de verificare a calitatii lanii. Acesta este situat la sediul ANARZ Iasi. Aparatele pe care angajatii le folosesc la testarea lanii sunt vechi, acest lucru observandu-se chiar la demonstratia facuta pentru ministru. 

Angajatii institutiei au incercat aproximativ 10 minute sa verifice calitatea lanii, aparand o defectiune la aparate. Ministrul Agriculturii in schimb a laudat intentia lor de a verifica aceste produse. 
Testarea laboratorului s-a facut in contextul in care crescatorii de ovine vor aduce lana pentru a fi verificata, ulterior colectata si vor primi un ajutor de minimis pentru vanzarea acestor produse. Ajutorul de minimis este un program destinat crescatorilor de ovine. La nivelul tarii sunt doar 3 astfel de laboratoare, la Ramnicu Valcea, Cluj si Iasi.

Intrebat de jurnalisti daca fiica lui a reusit sa ajunga la Vama Veche, ministrul a refuzat sa comenteze, raspunzand cu replica “Mergeti si dumneavoastra in Vama“. 

Intrebat ce este lana dupa ce a facut declaratii despre oaie spunand ca “oaia este o statuie vie”, ministrul a raspuns “lana este o podoaba”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img