News Flash:

Ministrul BANICIOIU convocat de urgenta in Parlament

5 Mai 2015
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Banicioiu, a fost convocat de Comisia de Sanatate din Parlament, acesta fiind nevoit sa-si intrerupa concediul dupa haosul creat in sistemul cardurilor de sanatate, blocat inca de dimineata. Partidul National Liberal a luat act cu ingrijorare de situatia creata in tara in urma intrarii in vigoare a cardului national de asigurari sociale de sanatate si solicita de indata Ministerului Sanatatii si CNAS sa ia toate masurile necesare pentru remedierea situatiei.

Parlamentarii PNL monitorizeaza cu atentie situatia si vor intreprinde toate demersurile institutionale care le stau la dispozitie in interesul cetatenilor.

In acest sens, grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor i-a transmis o invitatie ministrului sanatatii, Dl. Nicolae Banicioiu, pentru a avea o discutie pe acest subiect in ziua de luni, 11 mai a.c., la ora 15.

De asemenea, Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor a decis cu unanimitate de voturi, la propunerea membrilor PNL, audierea ministrului sanatatii, dl. Nicolae Banicioiu, si a presedintelui CNAS, dl. Vasile Ciurchea. Audierea va avea loc saptamana viitoare, marti 12 mai a.c., ora 12 la sala de sedinte a Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, anunta deputatul PNL Horia Cristian.scrie stiripesurse.ro

nicolae banicioiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015500 (s)