vineri, 19 aprilie, 2024

Ministrul de Interne al Indiei a fost spitalizat, fiind testat pozitiv cu coronavirus – Actorul Amitabh Bachchan, externat

Distribuie:

Publicat:

Ministrul de Interne al Indiei, Amit Shah, în vârstă de 55 de ani, a anunţat, sâmbătă, că a fost spitalizat, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, relatează Reuters, potrivit news.ro.

„Tuturor celor care aţi fost în contact cu mine, vă cer să vă autoizolaţi şi să vă testaţi”, a notat ministrul pe Twitter.

El a precizat că a cerut să fie testat după ce a avut simptome uşoare de coronavirus. „Mă simt bine, dar am fost spitalizat la recomandarea medicilor”, a adăugat Shah.

Pe de altă parte, actorul Amitabh Bachchan, care a fost internat la 11 iulie, de asemenea testat pozitiv cu coronavirus, a fost externat, cel mai recent test făcut având rezultat negativ. Anunţul a fost făcut de fiul acestuia.

„Tatăl meu, din fericire, a fost testat negativ la cel mai recent test Covid-19 şi a fost externat. De acum va fi acasă şi la odihnă. Vă mulţumesc pentru toate rugăciunile şi urările de bine”, a scris pe Twitter Abhishek Bachchan, care este căsătorit cu Aishwarya Rai. Şi cei doi soţi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus luna trecută.

India se află pe locul trei în lume în ceea ce priveşte numărul cazurilor de coronavirus de până acum: 1.766.166. Au murit din cauza Covid-19 37.560 de indieni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img