vineri, 19 aprilie, 2024

Ministrul Dezvoltarii Regionale iese la rampa cu un atac virulent la adresa lui Iohannis: ‘E ceva de noaptea mintii’. Ce avertisment ii transmite presedintelui

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, l-a criticat dur miercuri, la Antena3, pe președintele Klaus Iohannis. Motivul – atacarea Bugetului pe 2019 la CCR. Criticile ministrului vin în contextul în care CCR este așteptată să dezbată astăzi sesizarea formulată de Klaus Iohannis, pe 22 februarie, privind neconstituționalitate Legii bugetului de stat pe anul 2019.

„Este o zi foarte importantă. Nu doar eu aștept decizia Curții, ci toate autoritățile locale, pentru că deja se îngroașă gluma cu bugetul. Abia facem față cu bugetul de anul trecut și ieri am făcut o solicitare la Ministerul Finanțelor pentru suplimentarea sumelor, pentru că avem de făcut plăți, inclusiv pe fonduri europene și nu ne mai încadrăm. Eu aștept pentru că toate autoritățile locale și toți primarii care ne privesc știu că bugetul este un capital pentru a-și derula investițiile și dacă ar fi să mă refer la PNDL avem în execuție 12.681 de proiecte în toată țara. (…) Ziua de astăzi este foarte importantă. Chiar aștept, pentru că e pentru prima dată când un președinte a atacat la CCR…adică e ceva de noaptea minții. S-a mai practicat să-l trimită înapoi la Parlament. Eu cred că președintele va avea o reală problemă, inclusiv cu primarii care îl susțin pe domnia sa, pentru că nu este în regulă să intrăm în luna aprilie fără buget într-un an foarte important”, a spus Suciu la Antena3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img