News Flash:

Ministrul Dusa vrea sa transfere unele terenuri MApN catre administratiile locale vasluiene

11 Iulie 2013
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Dusa
Ministrul Apararii, Mircea Dusa, sustine ca Armata ar putea transfera catre administratiile locale o serie din terenurile pe care le detine in anumite localitati din tara pentru ca primariile sa poata construi locuinte sau alte obiective economico-sociale. Prezent, astazi, la Vaslui, ministrul Mircea Dusa a afirmat ca a purtat o serie de discutii cu mai multi primari si presedinti de consilii judetene din tara despre oportunitatea ca autoritatile locale sa preia o parte din terenurile MApN in vederea construirii unor edificii economico-sociale in folosul populatiei, anunta Mediafax.  

De altfel, in acest mod si-a explicat ministrul Dusa vizita in judetul Vaslui, acolo unde primarii din municipiile Vaslui si Barlad doresc sa transfere de la Armata o parte din terenurile garnizoanelor din localitati.  

"Analizam posibilitatea ca unele terenuri MApN sa fie transferate catre administratiile locale pentru constructia de obiective economico-sociale. De exemplu, in Barlad, transferam o suprafata de teren in vederea construirii de locuinte pentru tineri, insa cu conditia ca o parte din ele sa ne fie cedate si pentru angajatii Armatei. La Vaslui, dorim ca primaria sa ne puna la dispozitie o alta locatie in schimbul celei pe care o vom ceda", a declarat ministrul Mircea Dusa.  

Ministrul Mircea Dusa sustine ca nu vor fi cedate acele terenuri din proprietatea Armatei pe care sunt construite obiective militare pe timp de pace sau in situatii speciale.

ministrul apararii mircea dusa mapn transfer terenuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030819 (s)