joi, 28 martie, 2024

Ministrul Educatiei face un pas inapoi. Ce decizie a luat dupa ce a fost criticat intens de internauti

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Educatiei Liviu Pop a luat o decizie drastica dupa ce a fost tinta ironiilor internautilor, in urma propunerilor din ultima perioada. Ministrul si-a sters contul de Facebook sau l-a suspendat pe o perioada nedeterminata.

Liviu Pop a fost ironizat in online dupa ce a anuntat ca este nevoie de manual pentru Educatie Fizica, ministrul Educatiei a declarat ca vrea carte si pentru Dirigentie.

Printre manualele prezentate de ministrul Educatiei, care ar trebui sa se regaseasca in programele scolare, se afla cel de Educatie si sport clasele V-VIII, dar si manuale de Pregatire sportiva practica pentru Atletism, Badminton, Baschet, Baseball, Canotaj, Dans sportiv, Fotbal, Gimnastica artistica feminina, Gimnastica artistica masculina, Gimnastica ritmica, Haltere, Handbal, Hochei pe gheata, Hochei pe iarba, Inot, Judo, Kaiac-canoe, Karate, Lupte greco-romane, Lupte libere, Orientare sportiva, Patinaj artistic, Patinaj viteza, Polo pe apa, Rugby, Sanie, Sarituri in apa, Schi alpin, Schi biatlon, Schi fond, Schi orientare, Schi sarituri, Scrima, Softball, Sport aerobic, Sah, Tenis, Tenis de masa, Volei si Yachting.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img