News Flash:

Ministrul Finantelor:Cele doua Coduri nu aduc taxe noi

6 Mai 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a precizat, marti, in cadrul dezbaterilor referitoare la proiectele Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, din Comisia de buget a Camerei Deputatilor, ca noile coduri nu aduc taxe noi si nu le creste pe cele existente.

"Noul Cod Fiscal nu aduce taxe noi si nu le creste pe cele existente, din contra. (...) Este un document pe care il asteapta toata tara, cetatenii si partenerii din afara", a spus Teodorovici.

El a mai aratat ca nimeni nu spune ca este un document perfect si ca acesta este scopul discutiilor din comisii. "Sper ca din aceste dezbateri sa iasa cel mai bun Cod Fiscal si este predictibil", a aratat Teodorovici.

Reprezentantii PNL au criticat modificarile pe motiv ca nu aduc nimic nou si complica viata, iar cei ai PSD au aratat ca este primul Guvern care avut curajul sa vina cu un nou cod.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a spus, la dezbaterile generale, ca nimeni nu tagaduieste ca era nevoie de modificarea acestor coduri, dar ca ceea ce se propune este "o viziune care nu a fost corect fundamentata si nu corespunde nevoilor societatii".

"Este nevoie de reducerea fiscalitatii, problema este cum o faci, care este efectul", a aratat Nicolaescu.

Deputatul PNL Andreea Paul a spus ca liberalii vor incerca sa corecteze cat mai multe prevederi, avand depuse 95 de amendamente la proiectul Codului Fiscal.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011679 (s)