vineri, 29 martie, 2024

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunt important pentru romani: “Bugetarii ar putea primi salariul inainte de Paste”

Distribuie:

Publicat:

Salariile celor peste un milion de bugetari s-ar putea da mai devreme in luna aprilie, inaintea Sarbatorilor de Paste

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor a vorbit la Antena 3 despre acest subiect.

”Subiectul acesta il analizam impreuna cu premierul Dancila. Noi analizam in interiorul Guvernului si daca se va lua aceasta decizie se va anunta in sedinta de joi. Acest lucru il putem face doar daca dam si pensionarilor, dar si salariatilor. Nu putem priva niciuna dintre categorii. Vom discuta joi”, a declarat Teodorovici.

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu explicatii privind Declaratia Unica
”Declaratia unica nu aduce nimic in plus ceea ce inseamna numar de taxe sau cuantum. Este o simplificare a mecanismului trecut, e o simplificare radicala. Nu mai sunt patru plati obligatorie, este o singura plata. Poate folosi banii din acele patru plati obligatorii pentru alte nevoi curente de finantare, iar pana anul urmator sa faca platile fata de stat. Avem stimuletn de 5% daca depune declaratia online. Declaratia acum este in varianta finala. Formularul online va aparea pe 16 mai. Vrem sa facem si o aplicatie inteligenta”, a spus Teodorovici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img