News Flash:

Ministrul Justitiei, acuzatii GRAVE la adresa lui Augustin Lazar: Impiedica Sectia pentru magistrati sa functioneze. 'O vom transforma in directie'

21 Ianuarie 2019
602 Vizualizari | 0 Comentarii
augustin lazar 538x332

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că va transforma în Direcție Secția de anchetare a magistraților, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adică Augustin Lazăr, împiedică structura să funcționeze.

 

„Cunoscând realitatea, știm ce trebuie să facem. Eu, ca ministru al Justiției, nu sunt cel care ia măsuri administrative sau aplică sancțiuni. Față de aceste abuzuri, avem autorități abilitate legal, care au compentența partajate, avem Secție pentru procurori, avem Inspecția Judiciară, avem plen CSM, avem Secția specială de anchetare a presupuselor abuzuri comise de magistrați. Secție pe care actuala conducere a Ministerului Public o împiedică să funcționeze, motiv pentru care, cel mai probabil, secția o vom trasforma în direcție competentă”, a declarat ministrul Justiției, Tudorel Toader, la RomâniaTV.

Toader a mai subliniat, pentru a mai invoca un motiv în privința transformării statutului Secției, că toate sesizările care ajung la Secția de anchetă trebuie să „treacă prin Ministerul Public”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2100 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022521 (s)