News Flash:

Ministrul Muncii o TOACA pe Gabriela Firea, dupa avaria din Bucuresti: Mai avem cinci luni si scapam de aceasta catastrofa care conduce acum, din greseala, Bucu

10 Februarie 2020
752 Vizualizari | 0 Comentarii
media 157426131353503900

E din ce în ce mai clar. Ministrul Muncii Violeta Alexandru se pregătește să intre în cursa pentru Primăria Capitalei.Alexandru critică în termeni duri reacţia primarului general Gabriela Firea ca urmare a avariei care a lăsat sute de blocuri din capitală fără căldură, spunând că aceasta a reacţionat precum un politruc, cu minciuni şi dezinformare. ”Rămâne cum am stabilit - 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, afirmă Alexandru, conform News.ro.

”Candidata la Primăria Bucureştiului, Gabriela Firea, ne-a amintit ieri cum tratează un politruc un accident cu consecinţe grave pentru cetăţeni: la fel cum tratau politrucii sovietici accidentul de la Cernobîl, cu minciuni şi dezinformare. În loc să rezolve problema”, scrie Violeta Alexandru într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă că, deşi avaria Termoenergetica (compania Primăriei Bucureşti) care a lăsat locuitorii din sectorul 2 şi 3 fără căldură şi apă caldă s-a întâmplat vineri la 22:40, Gabriela Firea dă vina pe o creştere a temperaturii furnizate de ELCEN sâmbătă la ora.... 8:45.

”Rămâne cum am stabilit: 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, conchide Violeta Alexandru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0939 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036310 (s)