joi, 28 martie, 2024

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de control la Aeroporturi Bucuresti – surse

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a trimis joi Corpul de control la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, in contextul in care aceasta a ramas fara un contract valabil cu o firma specializata in servicii de curatenie si salubritate, au precizat, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.
CNAB a organizat o noua licitatie pentru asigurarea curateniei in aeroportul Henri Coanda, a transmis compania, la solicitarea News.ro, in conditiile in care contractul cu Romprest a expirat in 31 ianuarie. O parte dintre angajatii companiei vor efectua servicii de curatenie pe aeroport, iar CNAB a publicat deja un anunt prin care angajeaza 91 de femei de serviciu pe o durata determinata de 30 de zile.

”Ministrul Transporturilor a decis sa trimita Corpul de control la CNAB, in conditiile in care compania nu are in prezent un contract valabil cu o firma specializata in servicii de curatenie si salubritate”, au precizat sursele consultate de News.ro.

De altfel, imagini trimise de unii dintre cei care au trecut joi prin Aeroportul "Henri Coanda" arata lipsa de igiena si de curatenie.

Romprest asigura servicii de curatenie pe aeroportul Henri Coanda incepand din 2001, perioada in care au fost incheiate mai multe contracte. Ultimul contract cu Romprest nu a mai fost prelungit, in conditiile in care serviciile de curatenie din aeroport au fost, de-a lungul timpului, criticate de pasageri, potrivit CNAB. 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img