vineri, 26 aprilie, 2024

Ministrul vasluian: Au fost incidente electorale minore, raportat la experienta altor alegeri

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a calificat luni drept “minore” incidentele electorale inregistrate la alegerile parlamentare, mentionand ca 141 de persoane sunt cercetate pentru 104 infractiuni. scrie agerpres.ro

 “Au fost incidente electorale pe care le-as considera minore, raportat la experienta altor alegeri si raportat la scara nationala si la cadrul general in care aceste alegeri s-au desfasurat. Au fost inregistrate 473 de sesizari, din care 211 nu s-au confirmat, 104 infractiuni, 141 de persoane cercetate”, a declarat Tudorache, intr-o conferinta de presa.

El a multumit angajatilor MAI, Politiei, Jandarmeriei, ISU si STS pentru activitatea desfasurata.

“Pentru MAI, miza alegerilor a fost transparenta, corectitudinea si as spune, intr-un cuvant, normalitatea. Toate eforturile noastre din ultimele trei luni (…) au servit unui singur scop si anume acela de a ne asigura ca rezultatele alegerilor reflecta doar vointa alegatorilor si nu altceva si ca derularea procesului electoral poate fi urmarita in mod transparent atat de competitorii electorali, cat si de mass-media si de alegatori. Traiesc cu convingerea ca am reusit”, a spus Dragos Tudorache.

sursa:AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img