sâmbătă, 20 aprilie, 2024

MINUNI PE STRAZILE BARLADENE!

Distribuie:

Publicat:

Canalizare pe o parte din strazile barladene! Nu e o gluma, ci o certitudine! In cadrul sedintei din luna mai consilierii locali au votat “executarea lucrarilor de alimentare cu apa si de canalizare pe unele strazi din Barlad, finantate din bugetul local, de catre SC Aquavas SA Vaslui, filiala Barlad”.

Conform expunerii de motive “ oportunitatea prezentului proiect de hotarare este determinata de urgenta lucrarilor de alimentare cu apa si canalizare pe unele strazi din Barlad, ca urmare a deselor solicitari ale cetatenilor, precum si de intarzierea foarte mare a implementarii programului POIM, finantat din fonduri europene. Primaria Barlad a solicitat operatorului SC Aquavas SA Vaslui scoaterea mai multor strazi din programul de modernizare, extindere si reabilitare privind alimentarea cu apa si canalizarea, ale carui lucrari nu au fost incepute si nici nu se intrevede o perspectiva rezonabila” , astfel isi motiveaza decizia edilul Boros.

Concret , urmatoarele strazi vor fi canalizate: Iorgu Radu , Alexandru Vlahuta ,Florilor, Infratirii , Fundatura Ardeal ,Vasile Voiculescu, cartier Mihai Eminescu ,Traian Vuia , Ion Neculce, Alexandru Philippide ,Fundatura Iorgu Juvara , Ion Codrescu – nr. 32-38 , 1 Mai ,Gheorghe Marinescu si Aleea Decebal

Apa potabila va curge in robinetele contribuabililor de pe : Muzelor , Olteniei, Alexandru Vlahuta,Crisan, Metalurgiei, Fundatura Ardeal , Gheorghe Doja ,Constantin Costache, cartier Mihai Eminescu,  Ion Codrescu – nr. 32-38 , Milcov , Traian, Capitan Grigore Ignat intersectie cu Grigore Ghica si locuinte sociale ,Aleea Decebal .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img