joi, 28 martie, 2024

Mioara Lincan, marginalizată de soacră. Femeia a aruncat cu gaz pe artistă

Distribuie:

Publicat:

În excluivitate pentru Antena Stars, Mioara Lincan a povestit prin ce momente cumplite a fost nevoită să treacă din cauza soacrei. Femeia a aruncat, în urmă cu mai mulți ani, cu gaz pe artistă. Ce a mărturisit cântreața.

Mioara Lincan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică lăutărească din țara noastră, a povestit prin ce momente cumplite a trecut în tinerețe din cauza soacrei. Ce a mărturisit artista.

Mioara Lincan a trecut prin momente cumplite din cauza soacrei

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mioara Lincan a mărturisit cum a fost chinuită de socri care aveau o situație mai înstărită. Artista susține că mama fostului ei soț nu era mulțumită de ea. Ba chiar mai mult, vedeta susține că era ținută pe post de slugă.

Artista a trecut prin momente cumplite din cauza soacrei. Femeia, enervată la culme, a aruncat cu o jumătate de litru de gaz pe cântăreață, iar toată cearta a pornit din cauza unei lămpi.

Rochia Mioarei Lincan a fost atunci cuprinsă de flăcări, iar artista nu știa ce să facă să scape mai repede. Cântăreața a suportat chinurile timp de minute întregi, până a reușit să stingă folcul și să-și salveze de una singură viața.

„Soacra mea, Dumnezeu să o odihnească, era cântăreață. (…) Nu prea îi convenea cu cine s-a căsătorit fiul ei. Aveau vaci, aveau oi, erau foarte bogați și mă cam foloseau pe post de slugă. Eu aveam 14, 15 ano, deja născusem băiatul. (…) Mă marginaliza, adică nu prea dădea doi bani pe mine. Iar într-o zi, lampa aceea de gătit, nu știu cum s-a întâmplat, că a luat foc. (…) Și a luat gazul acela, care mai era într-o sticlă și l-a aruncat pe mine”, a mărturisit Mioara Lincan, pentru Antena Stars.

Cum a reușit să se salveze

Mioara Lincan a fost nevoită să treacă prin clipe de groază vreme de cinci minute. În cele din urmă, artista a aruncat o găleată de apă din curte pe ea și a reușit să stingă focul, iar așa a scăpat. Vedeta a avut parte de momente de chin din cauza soacrei sale.

„Din flacăra aceea, ce a fost, mi-a luat rochia foc! Am luat apă, am stins, dar gestul în sine, urât. Era o sticlă de un an kilogram și era cam jumătate. Deci, dacă a aruncat-o de sus până jos, vă dați seama că rochița era cam lunguță. (…) A luat foc și s-au ridicat flăcările, imediat! M-am dus în curte, am aruncat cu o găleată de apă pe mine și a fost o frică mare. Am stat câteva minute, aproape cinci minute cu focul acela pe mine”, a adăugat artista.

Deși este foarte apreciată pentru talentul ei, Mioara Lincan a fost nevoită să treacă prin multe clipe grele în viață din cauza soacrei sale. Vedeta a rămas puternică și a reușit să scape cu bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img