joi, 25 aprilie, 2024

Mioara Roman are probleme de sanatate! Oana Roman a dus-o la spital. Ce se intampla acum

Distribuie:

Publicat:

Mioara Roman a ajuns la spital! Oana Roman a decis sa isi lase mama pe mana medicilor, dupa ce aceasta nu s-a simtit bine. Fosta nevasta a lui Petre Roman s-a internat pentru o zi si urmeaza sa fie supusa unor analize amanuntite, pentru a se stabili daca are vreo problema mare de sanatate.

Mioara Roman, supusa unor investigatii amanuntite

“O sa ii faca o internare de o zi ca sa ii faca niste analize si investigatii pentru ca nu se simtea foarte bine”,  spus Oana Roman, conform spynews.ro. Mioara Roman are aproape 80 de ani si s-a confruntat in urma cu ceva vreme cu o boala foarte grava: cancer de piele. Din fericire, ea a reusit sa invinga maladia cumplita.

Se intampla cu ani in urma, pe vremea cand fetele sale aveau sub 20 de ani. O alunita a sa a capatat proportii dupa ce a stat la soare si s-a inflamat. Mioara Roman s-a dus la un medic de top de Paris, iar acesta i-a spus ca sufera de cancer de piele. Mai mult decat atat, acesta i-a dat doar sase luni de trait.

Mioara Roman a reusit sa se vindece de cancer

In ciuda pronosticului sumbru al medicilor, mama Oanei Roman a castigat lupta cu boala. Ea a dezvaluit, in trecut, la o emisiune televizata ca a reusit sa scape de cancer fara citostatice si fara un tratament specializat. Mioara Roman a spus ca s-a vindecat adoptand o alimentatie sanatoasa si ca psihicul sau a jucat un rol decisiv in acest proces.

„Conteaza mult psihicul si dorinta de a te vindeca. Eu am adoptat o alimentatie sanatoasa. Alta boala nu am facut. Nici macar o gripa! Pe fetele tinere le sfatuiesc sa nu mai stea la soare in prostie. Eu o data am stat si mi s-a intamplat”, a marturisit Mioara Roman in cadrul emisiunii „La Maruta”.

Noile probleme ale Mioarei Roman vin la scurt timp dupa ce Oana Roman si Marius Elisei au fost nevoiti sa mearga cu fetita lor, micuta Isabela, la spital, din cauza unei raceli. „Dupa mai bine de un an in care Isa n-a mai facut deloc febra si n-a mai racit, am ajuns din nou la doctor”, a scris Oana pe o retea de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img