joi, 28 martie, 2024

Mioara Roman nu a aflat despre moartea primului soț, Iosif Zilahy. Motivul pentru care Catinca îi ascunde vestea tragică

Distribuie:

Publicat:

Catinca Zilahy și-a pierdut tatăl, pe Iosif Zilahy, fost sportiv și antrenor de scrimă, în urmă cu doar câteva ore. Sora Oanei Roman a făcut chiar ea anunțul, pe o rețea de socializare.

Mioara Roman, protejată de fiice după moartea primului soț

Fiica Mioarei Roman a dezvăluit că momentan mama ei nu știe nimic și probabil nici nu va afla. Asta pentru că, atât Oana Roman, cât și Catinca sunt de părere că fosta soție a lui Petre Roman are nevoie de liniște după ce a trecut printr-o intervenție dificilă la șold, despre care scria și FANATIK aici.

Catinca  a fost prezentă, miercuri, prin intermediul unul apel telefonic în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, în cadrul căreia a fost întrebată de Cristi Brancu dacă mama, Mioara Roman, a aflat despre moartea primului soț, bărbat alături de care a devenit mamă pentru prima dată.

”Încă nu, pentru că nu aș vrea să îi creez un stres suplimentar în acest moment”, a declarat Catinca în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, Exclusiv VIP, la Prima TV.

Catinca, fiica Mioarei Roman, ultimele clipe alături de tatăl ei

Catinca, sora Oanei Roman, a povestit și despre ultimele momente alături de cel care i-a dat viață, dar și despre ultimele cuvinte pe care și le-au spus înainte ca Iosif Zilahy să părăsească această lume. Vedeta a spus, cu lacrimi în ochi, că nu a mai fost conștient, dar ea s-a purtat ca și când totul era normal și nimic grav nu avea să se întâmple.

”A avut o viață frumoasă și regret enorm, sunt extrem de afectată, dar, în același timp, a trăit frumos și s-a dus destul de ușor, ceea ce este important. Chiar îi datorez foarte mult din felul meu de a fi. Nu a mai fost conștient, dar eu am fost alături de el zi de zi, exact cum eram și înainte.

Tata era o persoană optimistă de fel, am vorbit lucrurile obișnuite și ne-am purtat ca și cum lucrurile sunt ca înainte. S-a ținut foarte demn și nu i-ar fi plăcut să îi plâng de milă”, a mai precizat Catinca Roman, pentru sursa mai sus citată.

Catinca Roman a anunțat decesul tatălui, după săptămâni de spitalizare

Catinca Zilahy a făcut primele declarații pentru FANATIK despre moartea tatălui, la scurt timp după ce a anunțat vestea tragică pe social media.

”L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Asa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!” este mesajul prin care Catinca Zilahy a anunțat moartea tatălui, după câteva săptămâni de spitalizare, timp în care i-a stat zi de zi la căpătâi.

Cine a fost Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman

Iosif Zilahy a fost sportiv de performanță și antrenor de scrimă. A fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 12 ani, din mariajul celor doi rezultând Catinca Zilahy. Mioara și Iosif s-au despărțit când fiica lor avea doar 7 luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img