joi, 28 martie, 2024

Mirabela Dauer a vrut sa se calugareasca: „Imi alesesem si manastirea”. De ce tine si sarbatorile noastre si pe cele evreiesti

Distribuie:

Publicat:

Cu ani în urmă, sub efectul unor situații de viață, Mirabela Dauer a vrut să ia calea credinței și să îmbrace haina de măicuța. A fost la un pas de a face asta, dar o discuție a făcut-o să se gândescă mai bine. În cele din urmă, așa cum știm cu toții, a ales muzica.

Într-o emisiune la Antena Stars, cântăreața a povestit că, la un moment dat, în tinerețe, a vrut să renunțe la carieră, desi era în culmea succesului, și să îmbrace haina monahală.

Mai mult, chiar își alesese și mănăstirea în care voia să rămână. O discuție profundă cu nașul ei, care este preot, a ajutat-o să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu, o astfel de alegere, și în cele din urmă a renunțat.

Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta.

Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată', a povestit Mirabela Dauer.

„Eu, la origine, sunt evreică'

Nu multă lume știe că Mirabela Dauer are origini evreiești. În urmă cu mai bine de 25 de ani, artista a renunțat însă la religia ei și s-a botezat în religia ortodoxă.
„Eu la origine sunt evreică, eu am familie în Israel. M-am botezat acum 19 ani și acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie.

Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul Evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el.

Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti', povestea Mirabela Dauer în 2014.

SURSA: LIBERTATEA.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img