vineri, 29 martie, 2024

Mirabela Dauer ataca dur: ”O aroganta. Ce e asa de greu de inteles…”

Distribuie:

Publicat:

Mirabela Dauer, sinceră ca întotdeauna, a spus ce simțea că trebuie clarificat. Profund derannjată, vedeta a fost extrem de tăioasă și dură la adresa celor vizați de cuvintele ei

Invitată într-o emisiune televizată, Mirabela Dauera, a vorbit despre perioada de izolare, adusă de pandemia COVID-19. Aceasta a explicat ce înseamnă carantina pentru ea și cum a gestionat acastă perioadă, iar în final a lăsat un mesaj cu un ton dur, tăios.

Vedeta explică ccum perioada de stat în casă nu a fost una așa de grea pentru ea, dar este în special supărătă că anumiți oameni nu pot respecta regulile impuse și nu doresc binele societății.

Mirabela Dauer, acuzații dure

”Eu sunt corectă, nu ies din casă. Și când ies îmi pun mască, pun mănuși, mă dezinfectez și restul. Sunt supărată pe toți ăștia care ies afară, din cauza lor să stau eu în casă”, a mărturisit supărată, Mirabela Dauer.

”Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță. Ce e atât de neînțeles să-ți pui masca aia când ieși din casă. Trebuie să ai grijă de tine, așa ai grijă și de cei din jurul tău”, a mai adăugat artista.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img