joi, 28 martie, 2024

Mircea Badea, umilit de Oana Zavoranu: “Nu e dotat, e un frustrat si un mitocan!”

Distribuie:

Publicat:

Din gura presei, Mircea Badea intra in gura Oanei Zavoranu. Cei doi, sustine Zavo, au avut o idila cu multe peripetii.Desi n-a recunoscut ca a ajuns in asternuturile Oanei Zavoranu, Mircea Badea a atacat-o de mai multe ori spunand ca vrea publicitate.

Oana Zavoranu a facut declaratii uluitoare despre amorul consumat in urma cu multi ani alaturi de Mircea Badea. Zavo ii mai sugereaza lui Badea sa-si faca… marire de penis.

Oana Zavoranu si Mircea Badea si-au consumat amorul in urma cu vreo 13 ani. Scurt, dar cu peripetii dupa cum sustine bruneta. Mircea Badea nu a recunoscut niciodata ca ar fi avut vreo idila cu Zavo, ba dimpotriva, s-a aratat indignat de zvonurile aparute in presa.

“S-a infiripat asa un fel de moda. Daca esti o duduie care vrei sa apari pe prima pagina prin ziare d-astea abjecte, tabloide, gen, zici: eu, am avut o poveste de iubire cu Badea. E asigurat, deci…”, spunea Badea in emisiunea lui.

“Am inteles ca si fraierul asta de Badea a intrat in disgratie. Caratistul asta, spagatistul asta. Asta? E o mizerie! Atata timp cat nu se cunosc niste lucruri din trecut si dai in femeia respectiva, esti un mitocan. Si cu mitocanii nu-mi place sa discut! Am inteles ca ati avut ceva in trecut, dar… Eh, a fost in mintea mea, n-ai inteles? Nu era, nu se catara pe blocuri… Dar in mintea ta ce a fost cand ai fost cu Badea? Aaa, tarate! Calti, calti!” a declarat Zavo.

Oana mai spune ca Mircea Badea a fost cea mai mare greseala din viata ei sentimentala.
“Cat de proasta am fost, sa fiu cu Badea? Si iata ca ai fost! Am fost dar el zice ca nu, ca am stat pe spatele lui sa ma ridic. Mai fa cateva spagaturi, fraiere! Trebuia sa-mi zici sarut mana, sa pupi mana la presedinta! Se catara si pe balcon sa ajunga la mine! Vrei sa-ti aduc martori? Se catara pe bloc ca cica el era alpinist. Urca pana la etajul 3 sa… Era sinucigas, eu stiu ce sa zic, isi incerca norocul. Si ajungea la strugurii acri? Nu ajungea ca-i dadeam drumu prin spate, venea baricadat, el suferea de vedetism de atunci. Nu-l cunostea nici vantul, nici pamantul, dar el era camuflat de ziceai ca e Beckham.” a mai marturisit Oana Zavoranu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img