vineri, 19 aprilie, 2024

Mircea Lucescu a batut palma cu seful Gazprom. Ce salariu fabulos va avea la noua echipa

Distribuie:

Publicat:

Mircea Lucescu a ajuns la un acord cu presedintele Gazprom, compania care detine Zenit St Petersburg si se pare ca va antrena echipa din orasul natal al lui Vladimir Putin pentru un salariu de 5 milioane de euro pe an.

Negocierile dintre Aleksey Miller, presedintele Gazprom, compania care detine Zenit, si Mircea Lucescu s-au incheiat. Cele doua parti s-au pus de principiu de acord pentru un contract pe trei ani.

Lucescu si oficialii lui Zenit se vor intalni si maine, pentru a pune la punct ultimele detalii privind numirea romanului in locul lui Andre Villas-Boas. Tot maine, probabil, va fi facut si anuntul oficial.

Din cate se pare, la Sankt Petersburg, tehnicianul roman va fi remunerat regeste, urmand a castiga aproximativ 5 milioane de euro/sezon. Obiectivul va fi, evident, cucerirea titlului, dar se spera ca echipa sa faca istorie si in Liga.

Mircea Lucescu (70 de ani) s-a despartit sambata de Sahtior Donetk, chiar dupa ce echipa sa a castigat al 22-lea trofeu sub comanda tehnicianului roman. Astazi, fanii formatiei ruse Zenit St. Petersburg s-au fotografiat alaturi de „Il Luce” pe strazile orasului natal al lui Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img