marți, 19 martie, 2024

Mircea Rednic: Portarul Parfait Mandanda va fi imprumutat de Dinamo de la Charleroi

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul Mircea Rednic a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că portarul Parfait Mandanda va fi împrumutat de Dinamo de la Charleroi, acesta urmând a fi ultimul transfer efectuat în această perioadă.

"O să vină cu patronul clubului, un prieten de-al meu, ajung astăzi, pe la 14.00. Sperăm să reuşim să-l facem, ca să joace duminică. Vine până în vară şi sper să-l convingem să-i punem şi opţiune (n.r. – de transfer definitiv). Nu e riscant să joace duminică, pentru că îl cunosc, e un portar cu experienţă. Dacă mai aveam şanse la play-off, ne gândeam să mai luăm un fundaş dreapta, dar cred că, după ce semnăm cu portarul, perioada de transferuri se încheie pentru noi", a declarat Rednic.

În vârstă de 29 de ani, Parfait este fratele internaţionalului francez Steve Mandanda, portarul echipei Olympique Marseille. El este de aproape de opt ani în Belgia, la Charleroi, după ce anterior a trecut pe la Bordeaux, AS Beauvais şi Altay Izmir. Născut în Franţa, Parfait Mandanda a ales să joace pentru naţionala Republicii Democrate Congo, pentru care a strâns 17 selecţii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img