sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, condamnati la cate trei ani de inchisoare, cu suspendare

Distribuie:

Publicat:

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati la inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

Judecatorii au luat decizia de a-i condamna pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir la cate trei ani de inchisoare, cu suspendare, desi procurorul de sedinta ceruse ca acestia sa fie condamnati la cate 10 ani de inchisoare, in dosarul dezafilierii Universitatea Craiova.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost trimisi in judecata in iunie 2013, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata; folosirea influentei ori autoritatii persoanei care indeplineste o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite si sustragere de sub sechestru.

De asemenea, au fost deferite justitiei si Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata si sustragere de sub sechestru.

Vom reveni cu amanunte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img