vineri, 26 aprilie, 2024

Mireasa furata de la nunta si lasata pe marginea drumului in judetul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat în vârstă de 22 de ani din comuna Văleni a fost depistat băut la volanul unei maşini în care se aflau o mireasă furată de la o nuntă, potrivit obiceiului, şi alţi nuntaşi.

    Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au precizat că un echipaj de poliţie a observat la intrarea în municipiul Vaslui că maşina este condusă haotic, motiv pentru care autoturismul a fost oprit.

    "În noaptea de 19 spre 20 august 2021, ora 23.30, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui a depistat şi oprit  în trafic, pentru verificări, un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui ce se deplasa spre Centrul Civic, în care se aflau patru persoane. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, bărbatul de 22 de ani din comuna Văleni  a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, pasagerii autoturismului şi-au continuat deplasarea cu un alt autoturism iar bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Vaslui în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

    În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img