vineri, 29 martie, 2024

Mirela de la Insula Iubirii se pregateste de nunta. Cu cine se iubeste bruneta

Distribuie:

Publicat:

Viata Mirelei de la Insula Iubirii este una plina de surpize. Dupa ce s-a despartit de iubit la show si a lasat sa se inteleaga ca va avea o relatie cu ispita de la emisiune, acum s-a aflat ca are un nou iubit si ca se pregateste de nunta.

De cateva luni, Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit. Acesta se numeste Florin Tecar si locuieste in Dej. In luna decembrie, acesta a postat mai multe fotografii in care apare alaturi de focoasa bruneta. ba chiar a scris un mesaj prin care le transmite internautilor ca iubirea nu tine cont de varsta.

„Cand dai gres in viata sau cand lucrurile s-au intors impotriva ta, incerci sa schimbi sensul rotii si sa muti focusul de pe tine pe viata altora. Pentru tine, acum e un specimen, dar acum putin timp era dragostea vietii tale. Atunci cand vorbesti de oamenii din viata ta, practic, vorbesti mai mult despre tine. Hainele, varsta, aspectul fizic sunt lucruri care conteaza prea putin atunci cand doua suflete se indragostesc. Cred ca orice femeie adevarata stie ce vrea in viata ei, un barbat care sa ii fie alaturi, sa o iubeasca nemarginit si sa o trateze exact asa cum merita, nu cum a fost tratata pana acum. Dintr-un loc fericit, femeia nu pleaca niciodata”, a scris Florin Tecar pe Facebook.

Despre Florin Tecar se spune ca ar fi fratele lui Ioan Tecar, un afacerist care conduce 13 firme si care ar avea o avere de 125 de milioane de euro, dupa cum noteaza okmagazine.ro.

Potrivit Antena Stars, Mirela a fost ceruta in casatorie de actualul ei iubit. Bruneta areplanuri mari pentru 2019, marturisind ca isi doreste sa aiba un copil.

„Imi doresc un copilas. Si el vrea. Si ne dorim un copil al nostru, si sa adoptam”, a spus Mirela.

Mirela a fost una dintre cele mai urmarite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. Dupa ce a sustinut ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu iubitul ei, Ionut, si ca va continua in tara povestea de iubire cu ispita Mircea, in ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. In pat cu Ionut, aceasta i-a facut o declaratie de dragoste, implorandu-l sa ramana cu ea, insa acesta a refuzat categoric.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img