sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mirela Vaida a ales sa isi faca vacanta in Romania, dar a fost una cu peripetii! S-a intors din vacanta cu probleme de sanatate

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare TV din țară. Este foarte apropiată de fanii ei, cu care păstrează mereu legătura și pe care îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei. De data aceasta, însă, nu le-a dat o veste prea bună: are probleme de sănătate.

Mirela Vaida s-a întors cu probleme din vacanță

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din România. Celebra prezentatoare TV are o carieră de succes, de care este foarte mândră, dar și o mulțime de fani. Este foarte activă în mediul online și păstrează mereu legătura cu aceștia, ținându-i la curent cu tot ce este nou în viața lor.

De data aceasta, vedeta a venit cu vești rele. Aceasta are șalazion, care îi dă bătăi de cap de ceva timp. Totuși, fanii sperau că se vindeca în vacanță, dar nu a fost așa. Mirela Vaida spune că-și va lăsa problema de sănătate să treacă de la sine, pentru că nu vrea să treacă printr-o intervenție chirurgicală acum. Totuși, dacă situația rămâne la fel de complicată, va lua măsuri,

”M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, vacanță în Deltă

Mirela Vaida a muncit mult în ultima vreme, așa că a decis să mai ia o pauză și și-a organizat un concediu de vis. Dacă până acum alegea destinații exotice, acum a decis să viziteze România, mai ales Delta Dunării, locație pe care a tot pus-o în așteptare.

Vedeta este mândră că a luat această decizie acum și spune că se simte rușinată de faptul că nu a mers mai devreme în acest loc minunat, care i-a lăsat amintiri plăcute.

”Spre rusinea mea, mi-au trebuit 40 de ani sa ajung in Delta Dunarii! Mereu mi s-a parut un drum greu, complicat (ceea ce e adevarat, caci din Constanta pana in Tulcea sau in Murighiol se merge pe o sosea mica, stramta, anevoioasa, cu multe accidente in sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merita tot efortul!”, a spus Mirela Vaida.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img