vineri, 29 martie, 2024

Mirela Vaida a primit lovituri dure din partea vieții: „Așa a vrut destinul”. Experiențele care și-au pus amprenta asupra ei

Distribuie:

Publicat:

Prezentatoarea TV a dezvăluit recent două întâmplări negre din viața ei, care au pus-o la mare încercare. Iată ce a pierdut Mirela Vaida în urmă cu mai mulți ani.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoarea TV din România. A reușit să ajungă la inima publicului nu doar prin modul în care își execută meseria, ci și prin felul ei de a se purta. Este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să schimbe starea celor care o urmăresc în bine.

Puțină lume știe, însă, că viața ei nu a fost deloc ușoară în urmă cu mai mulți ani, ba chiar a trecut prin niște experiențe care au marcat-o și au pus-o la încercări dificile. Iată despre ce este vorba. 

Mirela Vaida, greu încercată de viață. Prezntatoarea TV a pierdut două sarcini

Prezentatoarea TV este una dintre mămicile eroine din showbiz-ul autohton. A adus pe lume trei copii și are una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă.

Totuși, drumul până aici nu a fost deloc ușor, ci presăat cu multe obstacole. În urmă cu mai mulți ani, pe vremea când Mirela Vaida și soțul ei încercau din răsputeri să aibă copii, destinul parcă se opunea. Vedeta a pierdut doui copii, având sarcini toxice. Doar că ea nu s-a lăsat descurajată și a avut speranța că într-o zi dorința îi va fi ascultată și s-a întâmplat nu o dată, ci de trei ori! 

Continuarea pe wowbzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img