marți, 19 martie, 2024

Mirela Vaida, extrem de revoltata. Prezentatoare face dezvaluiri cu ochii in lacrimi despre crima din Arges: “Statul roman este la fel de infractor”

Distribuie:

Publicat:

Un caz șocant a zguduit tot Internetul. Un bărbat care a fost prezent, în urmă cu doar câteva luni, în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida și-a ucis soția și fiul în curtea unei biserici. Se pare că individul ar fi făcut public planul său diabolic. 

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi

Un bărbat și-a ucis fosta soție și fiul vitreg de 15 ani în curtea bisericii din Mihăilești, din județul Argeș. În luna ianuarie a acestui an, bărbatul și fosta sa soție au fost invitați în platoul emisiunii prezentate de Mirela Vaida și a anunțat că își va ucide partenera de viață. 

Se pare că individul nu a suport gândul de a se despărți de fosta soție, așa că și-a pus planul în aplicare. De asemenea, și fiul său vitreg a fost omorât de acesta. 

În urmă cu scurt timp, Mirela Vaida a avut o primă reacție în ceea privește crima oribilă din Argeș.

Cu ochii în lacrimi, prezentatoarea de emisiune abia și-a putut găsi cuvintele potrivite. Își aduce aminte de momentul în care a fost atacată în direct de o femeie care a reușit să intre în platou. Și atunci, dar și acum, vedeta susține că statul român este de vină pentru cele întâmplate.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img