marți, 23 aprilie, 2024

Mirela Vaida, mesaje de amenintare de la Magdalena Serban? Prezentatoarea TV a facut publice o parte din mesaje: „Te zdrobesc in bataie pana la oase”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida a primit mesaje de amenințare de la un utilizator ce se semnează cu numele de Magdalena Șerban. Iată ce mesaje înfiorătoare a primit prezentatoarea TV!

În urmă cu patru săptămâni, Mirela Vaida a trăit șocul vieții ei atunci când o femeie misterioasă a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii pe care o moderează. Episodul nefericit a avut loc chiar în direct. Aceasta a alergat spre prezentatoare TV cu o piatră în mână, spunând să-i dea banii. Din fericire, Mirela Vaida a fost salvată în cele din urmă de colegii săi. 

Recent, frumoasa prezentatoare de televiziune a decis să facă publice o parte din mesajele primite de la un utilizator cu numele „Magdalena Șerban”, cunoscuta criminală de la metrou. „Astăzi o să fac publice mesajele pe care le-am primit pe YouTube la diversele mele vlogguri de la o persoană care se intitulează Magdalena Șerban. Vă avertizez că imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional!”.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img