marți, 23 aprilie, 2024

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, și-a uimit fanii cu ultima postare de pe Internet: ”Soțul meu moare când vine acasă…” / FOTO

Distribuie:

Publicat:

Toată lumea se întreabă cu ce se ocupă și cum este viața Mirelei Vaida atunci când nu o vedem pe micile ecrane. Prezentatoarea de la Acces Direct obișnuiește să le arate fanilor mici secvențe din viața ei de zi cu zi pe Instagram. De data aceasta, i-a luat prin surprindere pe internauții care o urmăresc!

Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, așa cum chiar ea a mărturisit de nenumărate ori. Are o carieră la care alții doar visează și o familie solidă și închegată, cu care se mândrește.

Mirela Vaida și-a uimit fanii cu ultima postare

Atunci când nu o vedem pe micile ecrane, Mirela Vaida este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori, pe care îi ține la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei.

Dacă până acum Mirela Vaida i-a obișnuit pe urmăritorii ei cu fotografii din vacanță, imagini cu cei mici sau rețete delicioase, de data aceasta, lucrurile stau total diferit. Se pare că prezentatoarea are o pasiune ascunsă.

Zilele trecute, Mirela Vaida le-a spus fanilor ei că a cumpărat o mulțime de flori. Astăzi, prezentatoarea și-a dat seama că nu au fost de ajuns, așa că a mai mers la „o tură de cumpărături”.

Ce pasiune ascunsă are Mirela Vaida

Fiind îndrăgostită de mușcate, Mirela Vaida a cumpărat atât de multe încât și-a umplut tot balconul. Bineînțeles, rămâne de văzut care va fi reacția soțului prezentatoarei când va ajunge acasă.

”Oare v-am zis că am mai cumpărat niște mușcate?! Soțul meu moare când vine acasă…”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, au o relație de 16 ani. Cei doi au împlinit 12 ani de la nuntă recent. Deși nu vorbește prea des despre relația cu soțul ei, Mirela Vaida a afirmat că se simte cea mai fericită, iubită și împlinită în brațele lui.

Cei doi au trei copii împreună: Carla, Vladimir și Tudor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img