marți, 19 martie, 2024

”Miroase a oaie in Pipera”? Rares Bogdan a dat sute de mii de euro sa fie vecin cu Gigi Becali! Dezvaluiri in premiera din cartierul bogatilor!

Distribuie:

Publicat:

Rareș Bogdan s-a mutat anul trecut, în plină pandemie, într-o vilă de 320 mp în Pipera, gard-în-gard cu Gigi Becali. Liderul PNL susține că se înțelege de minune cu finanțatorul FCSB iar soția lui ia de la acesta brânză și zarzavaturi.

Înainte de Pipera, Rareș Bogdan a locuit în cartierul Stejarii din Băneasa, ridicat de Ion Țiriac, acolo unde era vecin cu Simona Halep.  

Rareș Bogdan: ”Construcția casei a durat 4 ani”

”Mie îmi place aici. Noi am stat mulți ani în complexul Stejarii, care este un loc cosmopolit, un loc interesant. Am stat 8 ani acolo, aveam un contract cu Realitatea… După asta ne-am construit o casă în Pipera…

Ne-am mutat anul trecut, dar am construit vreo 4 ani la ea. Vreau să spun că e incredibil, pentru că are și ceva din zona tradițională, zona rurală, cumva, cu o vatră a satului, ruptă de realitate. Dar fac 12 minute până la Palatul Victoria. E super-securizat locul, luminat… are toate facilitățile: școli foarte bune pentru copii, gradinițe! Mall-urile sunt aproape… Ai toate facilitățile unui oraș mare, a unei capitale europene.Și-n același timp ai și liniștea ancestrală, liniștea tradițională: mă duc la biserică… Îmi place, e un loc bun și un loc unde e de trăit. Adică simți ceva și din valorile tradiționale ale satului, comunei românești, simți și marele oraș”, a povestit Rareș Bogdan la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img