vineri, 19 aprilie, 2024

Miruna și Cosmin divorțează, la doar o lună de când au devenit soț și soție! Motivul pentru care cei doi au decis să pună punct mariajului: “Am trăit într-o bulă”

Distribuie:

Publicat:

Miruna și Cosmin și-au spus adio, după ce au câștigat marele premiu!

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului șase al show-ului moderat de Simona Gherghe, s-au despărțit la o lună de la căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de către tânără, care a transmis, pe rețelele de socializare, că mariajul ei a ajuns la final.

Miruna și Cosmin divorțează, după o lună de mariaj

Miruna și Cosmin au format unul dintre cele mai apreciate cupluri ale emisiunii moderate de Simona Gherghe.

În ciuda diferenței de vârstă și a controverselor cu care s-au luptat de-a lungul competiției, cei doi au reușit să rămână împreună și chiar au decis să-și unească destinele în marea finală. Se pare, însă, că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care s-au întors acasă.

După o lună de mariaj, Miruna și Cosmin au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate: "Știu că am fost cam absenți din online eu și Cosmin, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să

mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț, știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră, îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr. Nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discuta pe acest subiect, vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul, nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img