joi, 25 aprilie, 2024

Misha s-a pus pe treaba dupa despartirea de Connect- R!

Distribuie:

Publicat:

Misha si Connect-R au surprins pe toata lumea cand au anuntat ca sunt despartiti de un an si trei luni. Cei doi sunt in relatii foarte bune, fetita se afla la mama artistei, iar cantaretul o viziteaza ori de cate ori are ocazia si vorbeste in fiecare zi cu ea pe videocall.

Dupa ce au anuntat pe toata lumea ca nu mai formeaza un cuplu, Misha s-a pus pe treaba, si-a reluat cariera artistica si deja are programate concerte. Artista a luat o pauza destul de lunga, dupa ce a nascut-o pe fetita ei, optand sa petreaca cat mai mult timp alaturi de ea.

Cantareata a facut furori in topurile muzicale cu piesa “Tenerife“, iar acum pregateste un nou hit.

Misha a devenit sotia lui Connect-R in vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public marti, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img