News Flash:

“Miss Craciunita” - Husi. Concurentele trebuie sa aiba varsta intre 15 si 20 de ani

24 Noiembrie 2015
3477 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Budeanu, cu sprijinul Bibliotecii Municipale”Mihai Ralea” si Primariei Husi, organizeaza spectacolul “Miss Craciunita”. Evenimentul se va desfasura pe data de 17 decembrie, iar preselectiile au loc pe data de 30 noiembrie, la Biblioteca Municipala” Mihai Ralea” din municipiul Husi, intre orele 10:00-16:00 (Concurentele trebuie sa aiba varsta intre 15 si 20 de ani.). In cadrul aceleiasi preselectii, pentru concurentele la Miss Craciunita se vor organiza preselectii si pentru momentele artistice din cadrul spectacolului.

Bilete de intrare se pot gasi la actorul Daniel Budeanu, la Biblioteca Municipala ”Mihai Ralea” sau in ziua spectacolului, la intrare (17 decembrie).

“Acest spectracol face parte din Proiectul de Promovare si Sustinere a Tinerelor Talente, din toate domeniile artei. De fapt, este demarorul acestui proiect. Acest spectacol vizeaza, in special, tinerii din municipiul Husi, dar sunt asteptati si spectactorii care depasesc varstra de 20 de ani, sau chiar 40 de ani. Aici e vorba de tineri; oricine se simte tanar este bine-venit. Am pregatit acest eveniment cu minutiozitate si cu daruire pentru locuitorii din Husi, gasind aici o deschidere larga catre arta, cultura, frumos. Voi continua , in cadrul acestui proiect, cu o serie de spectacole ce se vor desfasura anul viitor. Astfel,  eu caut tinere talente din domeniul artistic pentru a le promova. Sper sa gaseasca in mine si in huseni sustinerea de care au nevoie aceste talente. Prin aceste evenimente fac un apel catre cei din Husi pentru a sustine si promova talentele autohtone, pentru ca merita cultura si arta sa fie sustinute prin orice mijloace pasnice. La acest concurs, Miss Craciunita-Christmas Princess, pot participa tinere cu varsta minima 16 ani pana la 20 ani. Preselectiile vor avea loc luni, 30 noiembrie, 2015, la Biblioteca Municipala "Mihai Ralea", Husi, unde, de asemenea, astept si tinerii artisti sa vina la preselectie pentru momentele artistice. Preselectiile au loc intre orele 10.00 si 16.00. In cadrul proiectului s-au implicat oameni simpli, dar cu suflet , carora le multumesc din toata inima. Mentionez pe doamna Corina Sujdea, invatatoare la Scoala nr. 1, o femeie ce are la activ cateva proiecte europene culturale, doamna Alina Tudose, Director la Biblioteca Municipala, care ne ajuta exclusiv cu ce poate, si nu in ultimul rand, domnul Michael Ionescu, producator foto-video, un coregraf de exceptie care s-a implicat mai mult decat ma asteptam.” ne-a declarat Daniel Budescu, organizatorul principal al acestui eveniment.

daniel budeanu primariei husi 17 decembrie miss craciunita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044944 (s)