News Flash:

Mitocanie la VASLUI. Zapada nu a fost indepartata din municipiu-FOTO

15 Ianuarie 2015
2328 Vizualizari | 1 Comentarii
Ignoranta si indiferenta autoritatilor municipiului Vaslui ating cote maxime. In timp ce locuitorii municipiului au ajuns sa fie efectiv ingropati in nameti, cei care ar trebui sa ia niste masuri prefera sa stea la caldurica din birourile dumnealor.

Circulatia pe strazi si trotuare se efectueaza cu dificultate, cel mai probabil,deszapezirea s-a facut doar pe acte. Foarte interesant ar fi daca administratia primarului ar face publice sumele care au fost cheltuiete pentru asa-zisele lucrari de deszapezire.

Nici mai mult nici mai putin de cateva ore a nins, iar Vasluiul s-a si blocat. Si asa a ramas ! De peste doua saptamani circulatia pe strazile din municipiul Vaslui este un adevarat cosmar, atat pentru pietoni cat si pentru soferi.

Pe strazile Narciselor, Dimitrie Bolintineanu, Berzelor, 11 iunie, Vasile Alecsandri, Dobrogeanu Gherea, Vasile Lupu, Izvoarelor, Victor Babes, Muncii, Pacii, Feroviari este imposibil de mers. Nu s-a deszapezit, iar oamenii se descurca asa cum pot. ”Este un cosmar. Nu stiu de ce platim taxe si impozite, este o bataie de joc. De la un an la altul este tot mai rau. Nu a putut veni masina de gunoi mai bine de zece zile. Am stat cu mormanele de gunoi la poarta de Revelion”, a declarat un locuitor de pe stada Delea.

Muncitorii Goscom, societatea care se face responsabila de gospodarirea comuna si care se afla in subordinea CL Vaslui, si care se ocupa de altfel de lucraril de deszapezire, a adunat in cateva puncte zapada si acolo a lasat-o.Se procedeaza identic ca in anii precedenti, acestia asteapta sa vina caldura si sa le faca treaba.

De rasul curcilor

Ignorata maxima ! Nici zapada din Piata Civica nu a fost indepartata, iar locuitorii sunt nevoiti sa circule printre troiene. Nici in principalele intersectii nu a fost zapada indepartata, iar pe majoritatea strazilor secundare, stratul de zapada este consistent. Nici gheata nu lipseste

Mormane de omat troneaza si in principalele intersectii ale municipiului, iar pe majoritatea strazilor secundare stratul de zapada este consistent. La fel si cel de gheata. ”In fiecare dimineata imi duc copiii la scoala 3 din Vaslui. Este un trafic imposibil. Statul de gheata la prima ora este de 20 de centimetri. Pe trotuare nu s-a deszapezit. Cadem pe jos, alunecam pe gheata, ne mai lovim. Am sunat la primarie sa reclam si mi-au spus ca asa este iarna”, a declarat o vasluianca.

Galerie Foto

10933168_772304966140332_1427378139_n
cl vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Catalin  | #1318
si la husi e tot la fel.....foarte prost au dezapezit strazile anul asta ......
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3414 (s) | 34 queries | Mysql time :0.082456 (s)