vineri, 29 martie, 2024

Mitropolitul Ardealului, reactie in scandalul preotului care se masturba in fata elevilor: “Asa ceva este de neconceput”

Distribuie:

Publicat:

Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a declarat, pentru Agerpres, ca a inceput vineri o ancheta si cerceteaza daca preotul profesor de religie din Copsa Mica, reclamat de elevi ca s-ar fi masturbat, este vinovat.

In cazul in care se dovedeste ca preotul profesor a gresit, acesta nu va mai purta haina preoteasca, a spus Mitropolitul Ardealului.

"Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informatia. Preotul profesor, daca este vinovat, suporta consecintele canonice. Asa ceva este de neconceput", a mentionat IPS Laurentiu Streza.

Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operatie si ar avea si probleme de sanatate, nefiind cunoscut in randul preotilor cu probleme de comportament.

Surse din politie au declarat, pentru Agerpres, ca vineri s-a prezentat, la sediul Politiei Orasului Copsa Mica, mama uneia dintre elevele preotului profesor, care a povestit ce a vazut copila.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu nu au putut fi contactati pentru a-si exprima un punct de vedere.

Conform primelor informatii, un preot profesor de religie din Copsa Mica ar fi fost filmat in timpul unei ore, fiind acuzat de elevul care l-a filmat si a postat imaginile pe youtube ca s-ar fi masturbat. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img