vineri, 29 martie, 2024

MIZERIA SI NEPĂSAREA DIN SPITALUL BARLADEAN SE INȚELEG DE MINUNE. FOTO INCREDIBIL!

Distribuie:

Publicat:

Pereți plini de mucegai, mobilier depășit de evenimente, toalete sparte, pline de rugina sau defecte- o imagine pe care o intalnim in mai toate spitalele de stat din România si de la care nu face excepție nici cel din Barlad.

Deși nu sunt probleme financiare ( salariile vin la timp, mare parte din solicitările transmise către Consiliul Local au fost soluționate) dezinteresul domnește in institutia sanitara barladeana. Managerul nu are cum sa viziteze fiecare salon si fiecare secție dar cei care isi desfasoara activitatea acolo s-ar putea implica. Infirmiera care face zilnic curat in compartimentul de Cardiologie nu a văzut ca toaleta de acolo trebuie reparata, pereții “ plâng” după o picătura de clor pentru a dispărea mucegaiul, robinetul este nefunctional iar dușul are nevoie de un “ smotru” ca la carte?

Chiar nimeni din conducere nu le observa pe distinsele asistente care se plimba cu saboții din secție pe aleile spitalului in care stau lungiti cateii la soare? Sau se ghidează pe principiul ca cei internați trebuie sa își facă imunitate ? Dar probabil se merge pe principiul “ lasă ca merge si așa”.

La un moment dat se tot vorbea de un regulament de ordine interna si optimiștii isi ridicau ochii către noul director medical, doctorul Vladislav Afteni, dar la “ pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul”, mentalitatea si lipsa de respect pentru contribuabil , se pare, ca se moștenește. In toată aceasta realitate pacienții sunt nevoiti sa accepte, resemnati, aceste conditii.

Instantaneele realizate de reporterul bzv vorbesc de la sine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img