joi, 25 aprilie, 2024

Mizerie infernală la un hotel de pe litoralul românesc. „Așternuturi îngălbenite de vreme și uzate

Distribuie:

Publicat:

O familie din România a făcut rezervare la un hotel pentru o vacanță pe litoralul românesc. Când au ajuns la cazare, aceștia au fost întâmpinați atât de personal, cât și de o mizerie greu de suportat. Femeia supărată, a împărtășit experiența neplăcută pe un grup de călătorii, unde a publicat și fotografii cu mizeria cu care a fost primită.

O familie de români a avut o surpriză neplăcută atunci când au ajuns la hotelul la care au ales să se cazeze în timpul vacanței de pe litoralul românesc. Când au ajuns la cazare, aceștia au fost întâmpinați de o mizerie greu de suportat.

Doi adulți și un copil au fost primiți cu mizerie în cameră la un hotel

Doi adulți și un copil au luat parte la dezamăgirea vieții lor atunci când au ajuns la hotelul la care aveau rezervare pentru vacanța lor. Hotelul are două stele și se află în stațiunea Saturn. Prețul pe care l-au plătit pentru cazare a fost de peste 2000 lei.

Femeia, supărată din cauza condițiilor cu care a fost întâmpinată la hotel, și-a exprimat dezgustul într-un grup de călătorii, atașând și fotografii care să demonstreze motivul supărării.

„August 2022! NU RECOMAND! Revenire în 2022 după ce în 2021 a fost ok. Mare greșeală! 5 nopți DP. Mizerie în cameră, așternuturi îngălbenite de vreme și uzate, pat cu saltea foarte uzată, covătită. În baie nu s-a șters faianța de anul trecut. Bateriile sunt murdare la propriu. Prosoape la schimb am cerut în a patra zi, nu mai aveau deloc, cameristele duc doar gunoiul și asta când își aduc aminte. Mocheta nu a fost aspirată nici când am intrat în prima zi. Clasificarea hotelului de 2* a fost dată pt dotări/uzură hotel, curățenia este obligatorie și la 2*! Parcarea costă 35 lei/zi și chiar dacă sunt locuri nu se deschide bariera. Recepționer acru și cu tupeu să îți răspundă "Altă întrebare!" la solicitarea ta. Șefa de hotel ok, înțelegătoare. Mâncare așa-și-așa, mic dejun la restaurant Aida, cina/prânzul la restaurant Cerna, de 40 lei/adult, prețuri bune, ok, mâncare bună. Stai să iei o cafea la micul dejun îți trebuia 15 minute. Avantajul hotelului e că este ff aproape de plajă. In loc să mergi înspre bine este exact invers, de la an la an. Am plătit 2.400 lei pentru 2 adulți și un adolescent, 5 nopți cu demipensiune”, a scris femeia în grup.

Dezamăgită, aceasta a împărtășit cu membrii grupului și fotografii prin care să le demonstreze cele spuse, însă și pentru a trage un semnal de alarmă pentru alți doritori de vacanțe în stațiunea Saturn.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img