miercuri, 24 aprilie, 2024

Moarte cumplita pentru o fetita de doar sase anisori! A fugit de acasa pentru a nu fi dusa la casa de copii

Distribuie:

Publicat:

Sfarsit cumplit pentru o fetita de doar sase anisori din comuna Godinesti, Gorj. Micuta a fost gasita moarta, ieri, dupa ce fugise de acasa.

Potrivit Gorjeanul.ro, Valentina ar fi fugit de acasa inca de marti seara. Se pare ca mama fetei este o femeie cu probleme de sanatate mintala, iar din declaratiile membrilor familiei, micuta i s-ar fi plans de faptul ca urma sa fie luata si dusa la casa de copii, lucru pe care nu si-l dorea. 

“In cursul zilei a fost o doamna acasa la bunica nepotelei, nu stiu daca de la Protectia Copilului sau de altundeva, si a discutat cu ea despre copii. Fetita era speriata de gandul ca poate fi luata si dusa la casa de copii si a plecat cu mama ei pe camp la vite. Seara, nu a mai ajuns la domiciliu. Apoi noi am inceput cautarile, am vazut ca nu o gasim, am anuntat Politia, au venit dumnealor, ne-am dat acceptul pentru a se mediatiza cazul ca sa stie lumea ca poate o vedea cineva si s-o recunoasca pentru a anunta autoritatile”, a povestit Cristian Trailescu, unchiul Valentinei. 

O fetita in varsta de 6 ani, a carei disparitie a fost anuntata marti seara, a fost gasita miercuri dimineata inecata intr-un parau din comuna Godinesti, potrivit informatiilor oferite de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Andrei Lazar.

Din primele cercetari reiese faptul ca minora a mers, marti seara, insotita de mama sa, cu animalele pe camp, iar la un moment dat a plecat singura spre casa, insa nu a mai ajuns la domiciliu.
Familia a anuntat disparitia, iar politistii au inceput cautarile cu efective marite si cu sprijinul jandarmilor. Ieri dimineata, soferul unui autobuz a observat prezenta unei fetite pe malul raului Tismana si a anuntat autoritatile. 

“Soferul ne-a dat datele acestea, spunand ca este o persoana pe malul apei, dar fara sa stie despre cine ar putea fi vorba. Am format echipe din salariatii Primariei si chiar angajatii nostri au depistat-o in apa, unii fiind vecini cu familia fetitei. Am plecat pe firul informatiilor respective si, spre ghinionul nostru, am gasit-o agatata in niste crengi, probabil incercand sa traverseze raul”, a explicat primarul Aurariu Coman.

Conform anchetatorilor, fata nu prezenta urme de violenta pe corp, iar cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

In cauza a fost intocmit dosar pentru ucidere din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img