joi, 18 aprilie, 2024

Modul inedit in care Gina Pistol si-a oficializat relatia cu Smiley! Prezentatoarea Chefi la cutite si-a amuzat fanii

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol si-a oficializat relatia cu Smiley intr-un mod inedit. Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la cutite si-a amuzat fanii in momentul in care a postat pe o retea de socializare o fotografie cu ea si Smiley, alaturi de mesajul „Haterii vor spune ca este Photoshop.” Este prima poza in care apar cei doi, desi sunt de mai bine de doi ani impreuna.

Desi formeaza un cuplu de mai bine de doi ani, Smiley si Gina Pistol au fost foarte discreti si nu s-au afisat niciodata impreuna. Tocmai de aceea multi nu au fost 100% siguri ca cei doi sunt impreuna. Recent, Smiley a fost intrebat cum arata femeia ideala pentru el, iar artistul a dat un raspuns care cu siguranta a induiosat-o pe Gina. „Cred ca femeia cu care sunt e cea ideala.” A fost, de altfel, singura declaratie data de Smiley in legatura cu partenera lui.

Gina Pistol si-a oficializat relatia cu Smiley

Dupa mai bine de doi ani de discretie totala, Gina Pistol a decis sa isi oficializeze relatia cu Smiley intr-un mod inedit. Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la Cutite a mers in culisele emisiunii Romanii au talent si s-a fotografiat alaturi de iubitul ei. Gina si-a amuzat fanii in momentul in care a postat fotografia pe o retea de socializare, alaturi de mesajul „Haterii vor spune ca este Photoshop.” Este prima fotografie pe care cei doi au facut-o publica, tocmai de aceea este atat de pretioasa.

„Ce am vazut in acest sezon este ceva ce nu am crezut ca exista! Am ramas uimit! Nu am crezut ca exista, atentie, nici nu m-am gandit la asa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Ba, esti prost? Vorbeam singur”, a spus Smiley despre experientele din noul sezon de Romanii au Talent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img