vineri, 29 martie, 2024

MOL si TOTAL, parteneriat strategic, pentru extinderea retelei de acceptare a cardurilor pentru combustibil in Europa

Distribuie:

Publicat:

MOL şi Total au încheiat un acord care prevede acceptarea cardurilor grupului MOL de către firma franceză Total în reţeaua sa de staţii de servicii din Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda şi Germania, potrivit agerpres.ro.

În acelaşi timp, cardurile de carburant ale Total vor fi acceptate în reţeaua de staţii de servicii MOL şi Slovnaft din Ungaria, România, Slovenia şi Slovacia, au anunţat, marţi, cele două companii.

Într-o primă etapă, începând din februarie 2019, cardurile de carburant Total sunt acceptate în reţeaua MOL din Ungaria şi România. Cardurile de carburant emise de MOL sunt acceptate în reţeaua Total din Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda şi Germania. Procedura de acceptare a cardurilor Total de către MOL Slovenia şi reţeaua Slovnaft în Slovacia va fi finalizată în următoarele luni.

Ca urmare a acestui acord, cardurile emise de Grupul MOL vor fi acceptate în aproximativ 7.000 de staţii de servicii de pe teritoriul Europei. În acelaşi timp, cardurile Total vor fi acceptate în peste 17.000 de puncte de vânzare.

"Faptul că avem posibilitatea de a folosi cardurile noastre de carburant în Europa Occidentală reprezintă un moment important, care nu numai că ne va ajuta să ne dezvoltăm afacerea, ci va contribui şi la unul dintre obiectivele cheie ale strategiei grupului MOL 2030, acela de a deveni prima alegere a clienţilor noştri", a declarat Zsolt Petho, group Downstream Commerce & Optimization Senior vice president în cadrul MOL Grup.

La rândul său, Benoît Luc, Marketing & Services, senior vice president for Europe, în cadrul Total, a afirmat: "Acordul ne consolidează poziţia deţinută în Europa de Est şi completează perfect oferta noastră. El reprezintă un nou pas către consolidarea poziţiei noastre pe segmentul cardurilor de carburant din Europa. De asemenea, contribuie la unul dintre obiectivele cheie ale Total: de a ne susţine clienţii în alegerile pe care le fac în domeniul energiei şi de a fi partenerul lor de mobilitate".

Grupul MOL, cu operaţiuni în peste 30 de ţări şi 26.000 de angajaţi în întreaga lume, are o reţea de aproximativ 2.000 de staţii de alimentare în Europa Centrală şi de Sud-Est, în nouă ţări, din care 218 în România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img